• Snickers Workwear

  Snickers Workwear

  För att verkligen prestera på topp krävs mer än bara skicklighet. Det handlar också om att ha rätt utrustning. Snickers workwear har tagit sig an uppgiften att hjälpa dig med utrustningen.

   

   

   

   

   

  Snickers Workwear billigt hos Snickers Workwear återförsäljare

  LiteWork, RuffWork och AllroundWork

  Moderna arbetskläder som kombinerar fantastisk passform och arbetskomfort med slitstark avancerad funktionalitet. Det ultimata valet för det dagliga arbetet i alla typer av arbetsmiljöer Slitstark design för tuffa jobb. Snickers Workwear, tåliga arbetsbyxor som kombinerar enastående passform med förstärkt funktionalitet. För proffsen som behöver utrustning de kan lita på i krävande miljöer.

  DEN NYA GENERATIONEN ARBETSBYXOR

  Snickers Workwear leder utvecklingen av avancerade arbetskläder och med den nya generationen arbetsbyxor tar vi ytterligare ett steg. Med vårt nya koncept introducerar vi fyra olika byxfamiljer som alla är anpassade efter olika behov och olika typer av arbeten. Alla är utformade för överlägsen arbetskomfort i varje steg Med Snickers Workwear kan du räkna med att få ett pålitligt skydd med avancerade material, oavsett årstid. Från vinter till sommar har vi rätt arbetsjacka som är designad för dina behov på arbetet.

  6200 AllroundWork, Arbetsbyxa med hölsterfickor

  Modern arbetsbyxa kombinerar fantastisk passform och slitstark komfort med avancerad funktionalitet. Överlägset knäskydd, inbyggd ventilation och stretchkil i grenen för riktigt allround arbete 6902 FlexiWork, Arbetsbyxa+ med hölsterfickor Extrem arbetskomfort och flexibilitet. Superlätta arbetsbyxor med högteknologisk body-mappad design som kombinerar ventilerande stretchmaterial med Cordura® förstärkningar och hölsterfickor för enastående rörelsefrihet och funktionalitet. 6200 AllroundWork, Arbetsbyxa med hölsterfickor

  6206 LiteWork, 37.5® Arbetsbyxa+ med hölsterfickor

  Superlätta arbetsbyxor håller dig sval, torr och ventilerad när du arbetar hårt eller arbetar i varmt klimat. Avancerad teknologi och överlägset knäskydd för enastående komfort och skydd på arbetet. 6206 LiteWork, Arbetsbyxa med hölsterfickor

  Snickers Workwear köp online Snickers Workwear

  6202 RuffWork Arbetsbyxa+ med hölsterfickor

  Tuff design för grovarbete. Kraftiga arbetsbyxor som kombinerar fantastisk passform med förstärkt funktionalitet. Med Cordura® 1000 förstärkt knäskydd, inbyggd ventilation och stretchkil i grenen för slitstark komfort på jobbet. 6215 RuffWork Hantverksbyxa med hölsterfickor, Bomull 6202 RuffWork Arbetsbyxa med hölsterfickor.

Snickers Workwear

1 till 25 av totalt 452

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5