• Monitor arbetsskor

  Monitor arbetsskor

  Monitor en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Samtliga skor i kollektion kombinerar innovativa funktioner och med optimal komfort, vilket ger dig en stabil grund att stå på under långa arbetsdagar.

   

   

   

   

   

  Monitor skyddsskor återförsäljare

  Monitor skyddsskorär en bra början på varje arbetspass. Då inns alla förutsättningar för att du ska kunna må bra, känna dig trygg och göra ditt bästa hela dagen. Tåhätta, spiktrampskydd, stötdämpning, andningsförmåga och extra stabilitet - Här hittar du enkelt alla våra produkter med allt från skydds och yrkesskor till sulor. Skyddsskor används ofta under hårda förhållanden med långa arbetsdagar och borde ha samma egenskaper och komfort som våra trekkingskor om inte bättre, resonerade vännerna. Lätthet, förmåga att andas och stötdämpning blev de viktigaste egenskaperna när grundarna utvecklade.

  Monitors skyddssko modell. Monitors ledord i utvecklingen av framtidens arbetsskor. Safe & Smart står för säkra och attraktiva produkter med innovativa funktioner, utvecklade för att passa den moderna användaren. Monitors skor är innovativa, väldesignade och kombinerar trekkingskons egenskaper med skyddsskons funktioner hos återförsäljare.

  Monitor arbetsskor återförsäljare

  Samtliga skor i vår kollektion är skapade efter en stenhård kravproil som utgår från användarnas behov. Monitor arbetsskor återförsäljare blir skor som kombinerar slitstarka material med innovativa funktioner och optimal komfort med ett heltäckande skydd. Lägg därtill låg vikt, god andningsförmåga och stötdämpning av högsta klass. Allt samlat i en tuf och tilltalande design! Du har en minst sagt stabil grund att stå på för att kunna prestera på topp dag efter dag. Monitor har på kort tid blivit en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor och ett självklart val för alla som är noga med vad de sätter på fötterna. Företaget, som grundades 1907 och som är en av Nordens största leverantörer av skydds- och yrkesskor, har funnits i Troentorp i Båstad men man valde att Monitor skor återförsäljare stället för att det var lättare att hitta lämplig där.

  Båstad Industri skyddsskor

  Båstad Industri är ett modernt företag med traditioner av skotillverkning sedan 1907. Företaget är idag en av Nordens ledande leverantörer av kvalitetsskor för skydds- och yrkesbruk. Ingen annan aktör kan erbjuda ett mer heltäckande sortiment än Båstad Industri. Modellerna lagerförs numera i Ängelholm vilket gör att leveranser till våra återförsäljare alltid sker snabbt och säkert. Välj din sko från marknadens bredaste sortiment. Monitor skyddsskor är för lager, industri och transport med tåhätta i carbon. Monitor skor med säkerhetsfunktioner som halksäkra rejäla, sulor, tåhättor och god dämpning.

  Monitor shoes

  GRAND PRIX är en ny generation skyddsskor som sätter användaren i pole position. Modellerna har en sportigare design utan att göra avkall på varken komfort eller säkerhet. Tåhätta, spiktrampskydd, stötdämpning, andningsförmåga och extra stabilitet – allt ingår i produktformeln som snabbt gjort. Med sin lätta vikt och sportiga design har serien blivit en riktig favorit på . Serien separerar dam- och herrsko med Monitor skyddsskor återförsäljare olika läster – detta för att ge maximal komfort och känsla för varje användare. Modellernas hälparti är förstärkt med en extern stabilisator som ger foten det stöd den behöver. Serien ingår i gruppen GRAND PRIX – skor för lager, industri och måleri. Monitor skyddsskor är för lager, industri och transport med tåhätta i carbon. Monitor skor med säkerhetsfunktioner som halksäkra rejäla, sulor, tåhättor och god dämpning.

  Monitor arbetsskor Monitor skyddsskor

Monitor

1 till 25 av totalt 70

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3