• Guardio

  Guardio

  Guardio är ett företag som specialiserar sig på utveckling av personlig skyddsutrustning särskilt avsedd för bygg- och industribranschen. Genom att kombinera vetenskap och innovation lyckas de leverera produkter som verkligen gör en skillnad på arbetsplatsen.

   

   

   

   

   

  Guardio hos Guardio återförsäljare

  Guardio – Den Framtida Skyddsutrustningen För Bygg- och Industribranschen

  Guardio står inte bara för skyddsutrustning – det representerar en revolution inom bygg- och industribranschens säkerhet. Genom att kombinera vetenskap, forskning och innovation har Guardio tagit fram produkter designade för att erbjuda optimalt skydd samtidigt som de är bekväma att använda.

  Bygg- och industribranschen står inför utmaningar som huvudskador från vinklade slag och bullerstörningar. Guardio är svaret på dessa problem. Vår produktlinje, som innefattar skyddshörlurar, skyddsglasögon och innovativa skyddshjälmar, utnyttjar komponenter från marknadsledare för att erbjuda oöverträffad säkerhet och komfort.

  Den traditionella hjälmen var endast utformad för att motstå raka slag. Men forskning visar att de flesta olyckor i bygg- och industribranschen orsakas av slag från olika vinklar. Det är här Guardio och vår Armet-serie skiljer sig. Som världens första skyddshjälm med MIPS säkerhetssystem, erbjuder Armet-serien en lösning som minskar risken för hjärnskador vid dessa typer av olyckor. MIPS-systemet, utvecklat av svenska forskare från Karolinska Institutet och KTH, ger skydd mot de rotationsrörelser som kan uppstå vid vissa slag.

  Men innovation stannar inte där. Guardio's skyddshjälm är även utrustad med TwICEme, ett digitalt verktyg som ger snabb och enkel tillgång till vital information i nödsituationer. Genom en enkel scanning med en smartphone kan man få tillgång till uppgifter såsom närmaste anhöriga, medicinska upplysningar och mycket mer.

  Guardio strävar efter att förändra spelet när det gäller skydd på arbetsplatsen. Med en kombination av vetenskaplig forskning och banbrytande innovation är vi på väg att sätta en ny standard för säkerhet och bekvämlighet inom bygg- och industribranschen.

  guardio köp online Guardio

Guardio

1 till 25 av totalt 30

Sida:
 1. 1
 2. 2