• Top Swede

  Top Swede

  Top Swede är ett erkänt svenskt varumärke, känt för sin skickligt tillverkade och hållbara arbetskläder och profilkläder, designade för att kombinera ultimat bekvämlighet med funktionell prestanda.

   

   

   

   

   

  Top Swede hos Top Swede återförsäljare

  När Top Swede först lanserades 1998 var vår ambition att skapa kläder som speglade exakt vad användarna önskade: bekvämlighet och funktionalitet, skräddarsydda för de specifika arbetsuppgifter de skulle utföra. Det är precis där Top Swede befinner oss idag, med ett omfattande sortiment som omfattar alla tänkbara behov.

  Våra klädkollektioner är noga utformade med fokus på det som är mest viktigt: att ständigt förädla och förbättra kvaliteten och användbarheten på våra produkter. Med rigorösa krav på våra underleverantörer och ett nära samarbete med testinstitut, kan Top Swede garantera att våra kläder alltid uppfyller våra strikta standarder. Självklart följer vårt sortiment alla nödvändiga standarder, skyddsklassningar och har rätt certifieringar, både de som krävs enligt lagar och förordningar samt de Top Swede själva anser vara självklara.

  Komfort och passform är ytterst viktiga för oss. Top Swede förstår att du bär dina arbetskläder åtta timmar om dagen, ofta längre. Därför måste de vara bekväma, andas och skydda dig i alla väder. Varje materialval, varje söm, varje detalj i våra kläder är genomtänkt för optimal funktion.

  Från produktutveckling till tillverkning, och ända fram till distribution och support, prioriterar Top Swede alltid högsta kvalitet från användarens perspektiv. Top Swede värnar om både de som tillverkar våra kläder och om vår planet, vilket reflekteras i vår strävan att minimera vår miljöpåverkan och vårt åtagande att följa principerna i UN Global Compact och EU för kemikalier.

  Alla våra kläder har noggrant testats för att säkerställa deras nötningsmotstånd, rivstyrka, färgfasthet och krympning, samt alla genomtänkta funktioner. Allt är utformat för att fungera optimalt.

  För oss är modern design lika viktig som funktionalitet. Top Swede vill att du ska känna dig lika bra som du ser ut i våra kläder - inte bara på utsidan, utan även under alla omständigheter och situationer.

  Top Swede Top Swede

Top Swede

1 till 25 av totalt 156

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5