• Dimex

  Dimex

  Dimex arbetskläder är designade i Finland. Det innebär att de står emot alla årstider och alla väder, på alla typer av arbetsplatser. Dimex tillverkar hållbara, funktionella och säkra arbetskläder för alla som gör sitt arbete med rätt inställning.

   

   

   

   

   

  Dimex Arbetskläder billigt hos Dimex työvaatteet återförsäljare

  Dimex tillverkar arbetskläder för dem som arbetar hårt.

  DIMEX ÄR ETT FINLÄNDSKT FAMILJEFÖRETAG SOM GÖR KLÄDER FÖR DEM SOM ARBETAR HÅRT.

  Vi har gjort arbetskläder sedan mer än 30 år. Vi levererar årligen cirka 340 000 plagg som används på alla slags arbetsplatser från byggplatser till röjning och frakt, från fabrikshallar till skogar och hamnar. År 2016 uppgick vår omsättning till 13,2 miljoner euro. Vårt arbete bygger på fortlöpandesamarbete med dem som använder våra kläder. Vi vill tacka och lyssna på alla som valt Dimex. Din åsikt hjälper oss utveckla bättre arbetskläder för dig och dina kollegor. Tillväxt är vårt mål. Vi har ökat vår marknadsandel på den finländska marknaden. Våra dimex workwear exporteras också i ökande takt

  Dimex gör kläder för hårt arbete med 30 års erfarenhet. Kärnan i vårt utvecklingsarbete är samarbete med dem som använder våra kläder, det vill säga yrkesverksamma i olika branscher. Därför är våra arbetskläder kända för att vara funktionella och hållbara. Kollektionen för år 2016 innehåller flera nyheter, och de kommer att bli fler under året eftersom vårt utvecklingsarbete inte bestäms av kalendern utan våra kunders behov. dimex takki dimex housut dimex huppari dimex farkut dimex lasten dimex talvitakki dimex jälleenmyyjät dimexanol dimex työtakki dimex kokotaulukko dimex dimex työvaatteet dimex asennehousut dimex asenne dimex asennetakki dimex ale dimex avohaalari dimex aukioloajat dimex aps dimex arbeitskleidung dimex automarket dimex arbetskläder

  DESIGNAT FÖR ARBETE, TESTAT I ARBETE

  Vem är den bästa experten på arbetskläder? Givetvis användaren själv. Därför designar Dimex sina arbetskläder tillsammans med både kvinnor och män. Testningen sker på verkliga arbetsplatser. Vi får ärlig feedback av testarna. Därför får vi genast veta om kragen skyddar bra, fickan sitter precis där den ska och om plagget ser bra ut när man har det på sig. Därmed går vår produktutveckling alltid framåt och de som använder kläder från Dimex får funktionella, säkra och snygga arbetskläder dimex workwear.

  FINLÄNDSK DESIGN OCH NÄRPRODUCERADE dimex huomiovaatteet

  Alla våra arbetskläder designas i Finland, i Leppävirta. Merparten av våra arbetskläder tillverkas i Estland och en del av arbetsmomenten görs i Finland. När designen och tillverkningen av våra produkter sker på nära håll kan vi också övervaka att allt sker enligt Dimex krav och kvalitetsstandarder. Vi kan också svara snabbt på våra kunders önskemål. Rejäla arbetskläder görs av rejält material. Därför har vi valt de bästa inom branschen som våra materialleverantörer, partners som är experter på material för arbetskläder. Dimex återförsäljare Dimex byxor Dimex jacka Dimex dam dimex huomiovaatteet Dimex Työvaatteet Dimex arbetskläder Dimex workwear.

  Dimex Työvaatteet Dimex arbetskläder Dimex workwear

  Det är viktigt för oss att våra partners delar värderingar med oss, bl.a. ansvarsfullhet. Våra tyger levereras av Carrington, Foxa, Klopman och Wernerfelt, som är experter på material för arbetskläder dimex workwear. För blixtlåsen använder vi produkter från världens ledande blixtlåstillverkare YKK. Reflekterande material levereras av välkända 3M som också tillverkar det lätta, varma och hållbara Thinsulate-fodret. Här finns mer information om de material vi använder och skötseln av arbetskläderna.

  • Dimex återförsäljare
  • Dimex byxor
  • Dimex jacka
  • Dimex dam
  • dimex huomiovaatteet
  • Dimex Työvaatteet
  • Dimex arbetskläder
  • Dimex workwear
  dimex köp online dimex arbetskläder

Dimex

1 till 25 av totalt 51

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3