• Fruit of the loom

  Fruit of the loom

  Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet.

   

   

   

   

   

  Fruit of the loom återförsäljare

  Private label ger dig möjlighet att sätta ditt företags identitet också på insidan av produkten. Vi har inga krav på volym, ger dig stor flexibilitet i valet av produkter och levererar snabbt.

  I den senaste kollektionen finns snygga skyddssneakers med aluminiumtåhätta och spiktrampskydd, testade enligt EN 345 S1 samt S3, och arbetsjeans som gör det lätt att behålla den personliga stilen även på jobbet. Skorna är tillverkade med samma produktionsteknik som sneakers och löparskor för att skyddsskorna ska bli riktigt lätta och sköna samt ge extra bra stötdämpning.

  Robustor tar ergonomin på största allvar. Utvecklingen av skyddsskor sker tillsammans med ortopedtekniker för att garantera att ergonomin är den bästa. Ergonomin i skyddsskor är extra viktig då skorna används under många timmar varje arbetsdag. Att använda korrekt uppbyggda skor med bra stabilitet gör att både fötter, ben och rygg skonas.

  För att garantera att produkterna blir producerade enligt goda arbetsvillkor samt uppfyller kraven i Reach-förordningen har Robustor en överenskommelse med sina leverantörer som säkerställer att de följer riktlinjerna. Villkoren inkluderar bl a krav gällande arbetsmiljö, förbud mot barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid och lön.
  Let’s bring your style to work!

  Fruit Of The Loom köp online Fruit Of The Loom

  Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet. Fruit of the loom använder sig av modern teknik för att återanvända vattnet på fabriken i Marocko. Där finns bland annat ett avancerat reningsverk för det kemikaliepåverkade vatten som används i tillverkningen, utrustning som hettar upp och använder kylvatten i textilproduktionen och ett smart system för att ta tillvara på kondens från ånga.

  Fruit of the loom återförsäljare

  All produktion görs Fruit of the loom kläder och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi genom samarbetspartners, men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss. Vill du inte ha någon etikett alls på din produkt så hjälper vi dig även att ta bort dem, utan att sätta dit en ny. Ditt plagg blir då, Fruit of the loom kläder. T-shirten är vår tids mest älskade plagg. Inte konstigt att Fruit of the Loom t-shirt och sweatshirt då även är det mest användbara plagget. Här hittar du ett brett utbud av varianter i olika färger och passformer.

Fruit of the Loom

10 artiklar