• Tranemo Workwear

  Tranemo Workwear

  Tranemo Workwear har arbetat med hög kvalitet sedan 1934 och tillverkar avancerade arbetskläder. Tranemo Workwear tillverkar arbetskläder och skyddskläder med attityd och personlighet.

   

   

   

   

   

  Tranemo Workwear billigt hos Tranemo Workwear återförsäljare

  Tranemo Workwear köp online Tranemo Workwear

  Tranemo är en ledande europeisk leverantör av inherent flamskyddade arbetskläder. Med kompetent rådgivning och innovativa produkter arbetar vi mot en nollvision av allvarliga flamrelaterade olyckor.

  TRANEMO EXPERTS IN FLAME RETARDANT WORKWEAR

  FLAMSKYDD MED INHERENTA TYGER
  Vårt sortiment av amskyddskläder är stort och här nns plagg som passar dig som arbetar i miljöer där risk för exponering av ljusbåge nns, vid arbete med smälta metaller, i petrokemiska industrier, inom el- och kraftindustri eller i ATEX-klassade miljöer. Våra amskydssplagg är komfortabla att bära, vilket garanterar att plaggen alltid används och skyddar när olyckan är framme. Tranemo Workwear använder bara inherent flamskyddade fibrer av högsta kvalitet. Du får ett permanent flamskydd så länge plagget lever.
  TRANEMO marknadsför endast amskyddskläder med 100% inherent amskydd som garanterar användaren ett plagg med livslångt skydd. Flamskyddsfunktionen sitter i molekylstrukturen inuti bern och kan inte tvättas eller slitas bort. Plagg med inherenta brer blir lätta, sköna och hållbara och får ett permanent amskydd.

  Andra smälta metaller och legeringar har olika smältpunkter, viskositet och produktionsprocesser som utmanar skyddskläderna på olika sätt. Smält metall som fastnar i plaggen kan orsaka brännskador, därför designas plaggen för att minimera den risken. Standarden de nierar ett minimikrav på designen med t.ex. stängda ckor och dolda metallaccessoarer. För många industrier är inte detta skyddet tillräckligt men med rätt design kan vi förhindra snabb värmegenomgång i plaggen. Re exer placeras på de minst utsatta ytorna för att minska risken att smält metall fastnar i re exen eller plagget. Om du jobbar med andra metaller än järn och stål, kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning för just din verksamhet. Skyddskläder som skyddar mot hetta och flamma Tranemo Workwear.

  Den största anledningen till att bära amskyddade kläder är att de inte ska fatta eld och/eller att begränsa spridningen för att du ska hinna reagera och sätta dig i säkerhet ifall olyckan skulle inträffa. Det nns många certi eringar och symboler för olika risker och vi vill säkerställa att du väljer rätt kombination som passar ditt företag. Alla våra skyddskläder (PPE - Personal Protective Equipment - Personlig Skyddsutrustning) följer EU-direktivet 89/686/EEG och de senaste europeiska (EN) standarderna för skyddskläder som omfattas av detta direktiv.

  OUTBACK HEAVY WELDING En ny generation sköna plagg för tung svets som håller mycket längre än du är van vid.

  TERA TX Lätt och starkt inherent amskydd för järnväg och kraftindustrin

  TERA TX NON-METAL Metallfri amskyddad kollektion i Tera TX

  TERA TX NON-METAL är utvecklad i samarbete med industrier som kräver helt metallfria plagg. De metallfria antistatiska amskyddsplaggen eliminerar risken för gnistbildning i ATEX-miljöer eller att metalldelar i plaggen blir ledande eller leder värmen från utsidan till insidan vid en ljusbågeolycka.

  CANTEX HI-VIS, Inherent amskyddade varselkläder för alla årstider

  CANTEX 57, Flamskyddsplagg för metallurgi, gjutare och underhåll

  CANTEX 54, Inherent amskydd för industrielektiker och underhåll

  MAGMA, Inherent ullbaserat amskydd med hög synbarhet för metallurgiindustrin.

  ARAMID, Slitstarka amskyddskläder i inherent Aramid

  EDGE Varselorange amskydd för dig som arbetar på banvallen

  Riskanalys

  • Stänk av smält metall
  • Flamma & hetta
  • Värmestress
  • Ljusbåge (vissa yrkesgrupper)
  • Tra kolyckor (begränsad risk)

Tranemo Workwear

1 till 25 av totalt 118

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5