• Grundéns

  Grundéns

  Grundéns kläder är helt vattentäta för yrkesanvändare och folk i farten. Grundéns sortiment riktar sig framförallt till yrkesanvändare i fyra kategorier såsom: Yrkesfiske, Industri, Bygg&Anläggning. Även Hantverkare, Gruvarbetare och Jordbrukare använder plaggen.

   

   

   

   

   

  Grundens kläder billigt hos Grundens återförsäljare

  REGNKLÄDER MED GENUIN KVALITET

  Vår utveckling fortsätter samtidigt som vi ödmjukt bevarar de traditioner och kunskaper som våra föregångare en gång har skapat. Vi har ett arv att bevara och det är viktigt att vi gör det med äkthet. Med utgångspunkt från vår historik i att göra bästa möjliga regnkläder för yrkesfiske försöker vi nu använda denna kunskap till att göra kvalitativa, funktionella och hållbara regn- och skyddskläder för flera yrkeskategorier. Genom att tala med och lyssna på er som använder våra produkter så vet grundens att ni alla har olika behov både vad gäller funktion och material. Med det som utgångspunkt försöker grundens utveckla, producera och leverera lösningar specifikt anpassade för era behov. För att möjliggöra vår ambition att bli ledande på professionella regnkläder så vill vi integrera samarbetet med er ytterligare så tveka aldrig på att återkoppla till oss om det ni tycker grundens behöver förbättra oss på eller vad ni tycker grundens saknar i vårt erbjudande, det är samarbetet oss emellan som gör oss alla bättre och vår affärsverksamhet hållbar.

  SPECIALISTER PÅ REGNKLÄDER

  Ända sedan starten har grundens varit specialister på att producera optimala regnkläder. Med över 100 år i branschen har vi mycket materialkunskap och produktionserfarenhet. Med svetsade sömmar kan vi garantera att våra plagg är 100% vattentäta och lever upp till standarden EN 343. Vår höga kvalitet säkerställs också av att varje unikt plagg synas noggrannt innan det packas och levereras.

  Grundéns har utvecklat helt vattentäta regnkläder för hårt arbetande män och kvinnor i över 100 år. Våra första plagg tillverkades för yrkesfiskare men idag erbjuder vi användaranpassade regnkläder inom olika segment så som: grundens fiskekläder, Bygg & anläggning, Industri och service samt outdoor. Med ambitionen att vara världsledande inom regnkläder för alla yrken som kräver absolut vattentäthet och hög slitstyrka har vi inte bara breddat vårt sortiment, utan även gjort det djupare. Baserat på material- och produktegenskaper definieras varje plagg som antingen Heavy Duty, Medium Duty eller Light Duty.

  GRUNDENS YRKESFISKE

  Fiske är inte ett yrke för vem som helst. Det är ett jobb med genuin tillhörighet och stor yrkesstolthet hos dem som är redo att uthärda tuffa förhållanden och våldsamt väder. Stormvindar och kraftig sjö med dånande saltvatten utgör en arbetsmiljö som kräver extraordinära män och kvinnor. Samt extraordinära kläder. Med slitstarka och helt vattentäta material, kroppsanpassade förstärkningar och specifika detaljer garanterar dessa plagg optimalt skydd och rörelsefrihet i mycket våta förhållanden. Dessa plagg är utvecklade för grundens fiskekläder men fungerar utmärkt också för andra yrkesgrupper och aktiviteter som kräver robusta och helt vattentäta regnkläder av högsta kvalitet.

  Byggnadsarbetare är utan tvekan tuffare än de flesta. Även om ett stormväder dundrar in över arbetsplatsen jobbar de vidare, fast beslutna att hålla deadline. Det är helt enkelt så de är. Och det är därför byggnadsarbetare måste kunna lita på sina arbetskläder. Med slitstarka och helt vattentäta material, kroppsanpassade förstärkningar och yrkesspecifika detaljer garanterar dessa plagg optimalt skydd och rörelsefrihet i mycket våta förhållanden grundens återförsäljare stockholm.

  Industri- och service är en bred kategori med yrkeskläder designade för specifika behov inom olje-, gruv- och livsmedelsindustrin samt liknande branscher där smuts, kemikalier, låga temperaturer och/eller våta förhållanden är vanligt förekommande. Med slitstarka och skyddande material, kroppsanpassade förstärkningar och yrkesspecifika detaljer garanterar detta plagg optimalt skydd och rörelsefrihet.

  Människor som gillar att jaga, fiska, vandra eller på annat sätt utforska elementen känner en djup koppling till naturen. Ett lockrop från vildmarken som gör att de tillbringar en stor del av sin fritid i naturen oavsett väder. Det spelar ingen roll om himlen plötsligt öppnar sig och släpper loss en våldsam hagelstorm. De fortsätter oberörda med sin aktivitet, trygga i sitt samspel med naturen och i de kläder de bär. Med slitstarka och helt vattentäta material, kroppsanpassade förstärkningar och yrkesspecifika detaljer garanterar detta plagg optimalt skydd och rörelsefrihet i mycket våta förhållanden.

  • grundens fiskekläder
  • grundens återförsäljare
  • grundens regnkläder
  • grundens regnkläder priser
  • grundens återförsäljare stockholm
  • grundens sverige
  • grundens byxor
  Grundens köp online Grundens

Grundens

1 till 25 av totalt 33

Sida:
 1. 1
 2. 2