• Carhartt

  Carhartt

  Carhartt erbjuder en komplett produktlinje för både varmt och kallt väder, vilket inkluderar jeans och arbetsbyxor, tröjor, hoodies, shorts, t-shirts, mössor, kepsar och andra tillbehör. Carhartt är ett erkänt internationellt märke.

   

   

   

   

   

  Carhartt

  Carhartt, är ett klädföretag grundat 1889. Carhartt är känt för sina arbetskläder, som jackor, jackor, overaller, overaller, västar, skjortor, jeans, dungarees och brandsäkra kläder. Carhartt producerat kvalitetsarbetskläder som är kända för sin exceptionella nötning, komfort, bra passform och unik stil. Du kan känna det på tyget och se det i färdig produkt.

  Carhartt grundades av carhartt jacka i carhartt Sverige, Michigan, för att göra arbetskläder för manliga arbetare. Företaget startade med två symaskiner och fem arbetare. Carhartts första slogan var Företagets första expansion på 1890-talet fokuserade på järnvägsarbetarnas behov av starka och långvariga arbetskläder. Carhartt arbetade nära med lokala carhartt återförsäljare för att säkerställa att hans carhartt Sverige uppfyllde deras behov. Inom 20 år efter grundandet hade utökat sina anläggningar till åtta andra städer, bland annat i Storbritannien och Kanada. Carhartt sjönk på grund av minskad försäljning under den stora depressionen men fann sin fot igen under andra världskriget.

  Under årens lopp har Carhartt arbetskläder utvecklat jacka som syftar till att förlänga hållbarheten, inklusive användning av tunga trådar, förstärkande nitar vid stresspunkter och en mängd hållbara, högteknologiska material som är resistenta mot flamma, nötning och vatten. Idag finns Carhartt-kläder vanligtvis på byggarbetsplatser, gårdar och rancher, bland annat shorts.

  Carhartt återförsäljare

  Carhartt återförsäljare är känt för sin fullskaliga,, snag-proof, tunga återförsäljare som är populära hos byggnadsarbetare, gruvarbetare, lantbrukare, jägare och utomstående. Carhartt har också framgångsrikt utökat sin överklagande till icke-industriell och icke-jordbruks yrkesinriktad publik. Carhartt återförsäljare är vanliga och har dämpade färger som senap och marinblå. De är vanligtvis midjelängd eller tre fjärdedelar längd. De flesta är gjorda av relativt styv 12-uns bomullsduk med sömmar. Carhartt gör också byxor och overall med färger och material som matchar sina jackor. Carhartt jackor är inte konstruerade för ovanligt långa eller smala män; De är sneda breda runt mitten för att rymma höga män.

  Carhartt säljer via många typer av återförsäljare men vägrar att tillåta rabatterade butiker som K-Mart att bära sina produkter för att skydda sitt varumärke. Stora regionala butiksaffärer är bland företagets viktigaste återförsäljare. Carhartt själv driver detaljhandeln i Unikt firar den öppningen av sina butiker med en som slår en mur i stället för en traditionell bandskärning. Företaget driver ett "Carhartt återförsäljare" -affär i centrala.

  Var kan man köpa Carhartt workwear?

  Carhartt workwear håller det mesta av sitt reklamarbete internt, ett sällsynt arrangemang för företagets storlek. Annonserna har faktiska konsumenter på faktiska arbetsplatser. Förr i tiden fokuserade Carhartt på annonser i tidningar. Mer nyligen har företaget uppdaterat sin stil och har även samarbetat med skådespelaren workwear Carhartt för att göra annonser på saker som surfing, jakt som en och kvinnor.

  Vad är Carhartt?

  De första produkterna som tillverkades av Carhartt var overaller i anka och . Carhartt arbetskläder utökar linjen från de här traditionella ytterkläderna, och erbjuder en mängd olika carhartt jacka, såsom, robust konstruktion, bekväm passform och detaljer som huvudsömmar och generösa arbetsfunktionella fickor. är stolt över att tjäna och skydda en mängd arbetare i många branscher, bland annat konstruktion och tillverkning tillsammans med carhartt mössa, ranchers och utomhusentusiaster. Idag kommer Carhartt till i Sverige via Carhartt, sysselsätter mer än 4000 män och kvinnor. "carhartt mössa". I 125 år hade Carhartt levererat bäst i klassens varaktiga kläder som respekterar de hårda intjänade dollar i Amerikas hårt arbetande människor. Känd för robust konstruktion, innovativ design och exceptionella standarder för kvalitet, hållbarhet och komfort, har Carhartt arbetskläder blivit en legend bland skickliga hantverkare och hantverkare.

  carhartt Carhartt

Carhartt

1 till 25 av totalt 220

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5