• Jobman

  Jobman

  Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet för professionella yrkesmänniskor. Jobman mission är att förse yrkesstolta människor med arbetskläder som fyller alla krav på funktionalitet och skydd utan att göra avkall på komforten.

   

   

   

   

   

  Jobman billigt hos Jobman återförsäljare

  Är det kläderna som gör människan? En sak är säker: det du bär till jobbet visar vem du är och vilken inställning du har till ditt jobb. Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet för professionella yrkesmänniskor. Vår mission är att förse yrkesstolta människor med arbetskläder som fyller alla krav på funktionalitet och skydd utan att göra avkall på komforten. Jobmans vision är att göra alla kunder, oberoende av yrke, till stolta bärare av Jobmans arbetskläder varje dag.
  JOBMANS arbetskläder riktar sig till professionella yrkesmän och yrkeskvinnor. Så har det varit sedan 1975 och slitstyrkan har alltid varit vårat adelsmärke och kommer alltid att vara det. För oss på JOBMAN WORKWEAR handlar kvaliteten inte bara om att välja rätt material. I kombination med nya funktioner och modern design gör kläderna också dig som människa slitstark på jobbet. Tillsammans med ett brett spektrum av branscher diskuterar vi kraven och översätter sedan det till arbetskläder som visar sig vara 100% effektiva i den hårda vardagen.

  Jobman Workwear

  Vi på jobman workwear har delat in vårt sortiment i fyra funktionsnivåer för att hjälpa dig att hitta rätt kläder. Nivåerna heter Advanced, Technical, Functional och Practical, där funktionalitet, prestanda och pris går hand i hand. Allt för att göra det enklare för dig att välja precis de kläder du behöver.

  Jobmans produkter säljs via återförsäljare

  Jobmans återförsäljare produkter säljs via återförsäljare JOBMANS produkter säljs genom ett rikstäckande nät av lokala återförsäljare. Du hittar återförsäljaren närmast dig på vår arbetskladernan.se/jobman . Du är välkommen att kontakta jobman återförsäljare om du behöver hjälp att bli hänvisad till rätt återförsäljare eller om du vill diskutera våra produkter.

  • Varselkläder
  • Bygg & Hantverk
  • Golvläggare
  • Målare Service,
  • Industri & Transport
  • Flamkläder
  • Softshell & Fleece
  • Tröjor & Skjortor
  • Vinterkläder
  • Regnkläder
  • Dambyxor
  • Tillbehör
  • Knäskydd
  Jobman köp online Jobman

  Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet till professionella yrkesmänniskor.
  Jobmans produkter utvecklas ständigt och vi förbehåller oss därför rätten att ändra produkter med bibehållet artikelnummer. Katalogens bilder och text får med stöd av upphovsrättslagen inte kopieras eller på annat sätt användas utan att Jobman Workwear AB gett sitt skriftliga tillstånd.
  Jobman arbetskläder av högsta kvalité. Jobman är ett välkänt och marknadsledande varumärke som utvecklar och tillverkar funktionella arbetskläder för hantverkare samt transport- och servicesektorerna .

  Jobman grundades 1983. Jobman arbetskläder är i dag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder

  Hur ska varselkläder se ut?

  Varselklädernas utseende styrs av EU normerna EN471 och EN20471. Normen beskriver bland annat vilka färger som får användas, var på kläderna reflexer ska placeras och vilken information som måste följa med plaggen. Krav på materialets egenskaper ställs för att uppnå så hög synbarhet som möjligt och för att klara tvätt utan att förlora synbarhet. Plaggets utformning måste också följa vissa mallar för att maximal synbarhet ska uppnås. Plaggen testas av utvalda testinstitut. När plaggen tillsammans med dokumentation godkänts, erhålls ett certifikat som intygar att de håller de egenskaper som krävs enligt norm EN471 eller EN20471. I plaggen sitter också en CE-märkning som intygar att de är certifierade. Med följer också information om hur plagget får användas och ska skötas. Var gäller reglerna för varselkläder? På varje arbetsplats där någon form av trafik finns ska varselkläder användas. Till sådana platser räknas bland annat vägar, parker, hamnar, byggplatser, lastnings- och lossningsplatser, gruvor, parkeringsplatser, flygplatser, festivaler m.m. Vid arbeten som inte omfattar Trafikverkets vägar, gäller de regler som varje kommun satt upp. Generellt kan dock sägas att de flesta kommuner valt att följa Trafikverkets regler. Varselplagg delas in i tre klasser Beroende på plaggens synbarhet delas de in i olika klasser. Klassningen styrs framförallt av en faktor: Plaggets fluorescerande yta och reflexyta. Klass 3: Högsta klassen. Den totala fluorescerande ytan ska vara minst 0,8m2 och reflexen 0,2m2

  jobman jacka vinterjacka

  Allt vi gör sker med ett enda mål i sikte: Att förse dig med funktionella, moderna och prisvärda arbetskläder av god kvalitet. Vi utvecklar egna material, designar egna modeller och har full kontroll på produktionen. När du tar på dig ett nytt plagg från Jobman vinterjacka kan du vara säker på att kvalitet och funktion är bra.

Jobman

1 till 25 av totalt 198

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5