• Projob

  Projob

  Projob använder starka, väl beprövade material i sina kläder och synar dem noggrant i sömmarna. Även om detaljerna i plaggen är snygga – fyller de alltid en funktion. Till exempel är de områden som blir slitna under arbetets gång förstärkta.

   

   

   

   

   

  Projob billigt hos Projob återförsäljare

  Ett smart och flexibelt bärsystem som ProJobs arbetskläder, gör arbetet säkrare, effektivare och roligare. Arbetskläder ska stå emot många påfrestningar. Vi använder starka, väl beprövade material i våra kläder och synar dem noggrant i sömmarna. Detaljerna i våra plagg är snygga – men de har alltid en funktion.

  PROJOBS ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR SKOR, BYXOR OCH JACKA

  Projob varsel har ända sedan starten haft visionen att tillhandahålla projob varsel som ger yrkesmänniskor den bästa tänkbara miljön för att kunna jobba sä- kert och spara på kroppen. Onödiga skador, sjukdomar eller förslitningsskador är inte bara onödiga, utan också en dyr historia för arbetsgivaren. Nu tar ProJob steget och lanserar en kollektion flamskyddande plagg. I denna folder hittar du plagg i material som är utvecklade och speciellt framtagna för att uppfylla mycket högt ställda flamskyddskrav. Vid utvecklandet av dessa plagg har lika mycket möda som tidigare lagts på att få till en passform som sitter skönt på kroppen och samtidigt ger bra rörelsefrihet i det dagliga arbetet. Våra flamskyddskläder klarar de högt ställda kraven och är certifierade bl a. enligt EN ISO 11612, EN 1149-5, EN 13034, EN 61482, EN 471 och EN 14116. Självklart gör ProJob det yttersta för att bidra till en hållbar utveckling.

  Våra nya flamskyddsmaterial gör att vi inte längre behöver projob jacka de flamskyddsmedel som annars är ganska vanliga när det gäller yrkeskläder. I stället använder vi ett inneboende flamskydd som varken kan tvättas eller nötas bort och på så sätt hamna i grundvattnet eller naturen. Det är viktigt att tänka på att man använder flamskydd för att förhindra att lågor sprids, inte för att hålla all värme utanför plagget under en längre tid. Däremot står ett flamskyddande plagg emot värme en viss tid och tillsammans med ett flamunderställ fördubblas dessutom denna tid. Flamskyddskläder ska alltid användas stängda/knäppta och skyddet försämras vid användning tillsammans med ej flamskyddade plagg. Före användning bör användaren kontrollera att inga skador finns på plagget.

  Användaren bör också veta hur man får av sig plagget snabbt vid eventuell olycka. Projob återförsäljare svetsare att använda svetsförkläde i läder för att skydda plaggen mot svetsloppor. Ett vått, smutsigt eller svettigt plagg ger sämre skydd och plaggen måste därför tvättas ofta. När ett plagg utsatts för flamma är det förstört och skall bytas ut för bästa skydd. Eventuella lagningar skall utföras med material som håller samma skyddsklass som själva plagget. Transfer och brodyr kan påverka ett plaggs skydd. Rådgör därför med den som märker plagget så att märkningen inte förstör flamskyddet. Olika yrkesgrupper kan ha olika behov av olika skydd gällande arbets- och skyddskläder.

  • projob återförsäljare
  • projob skor
  • projob byxor
  • projob jacka
  • projob varsel
  • projob dingle
  Projob köp online Projob

Projob

1 till 25 av totalt 243

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5