• Fristads

  Fristads

  Fristad med erfarenhet från mer än 90 år i branschen erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt.

   

   

   

   

   

  Fristads hos Fristads återförsäljare

  Fristads Kansas strategi bygger på en passion för de yrkesverksamma och de kläder de behöver. Miljontals människor bär våra kläder varje dag. Fristads tror att vi genom att förstå villkoren för de arbetande yrkesverksamma kan bidra till deras prestanda, säkerhet och välbefinnande genom att klä dem i enlighet med vilket jobb de har till hands.

  GUIDE FÖR FRISTADS HANTVERKSBYXOR

  Fristads har en omfattande produktionslinje som möjliggör kostnadseffektivitet tillsammans med en hög servicenivå och det breda nätverket gör det möjligt att få omfattande räckvidd över hela världen och för oss att erbjuda skräddarsydda arbetskläder som passar efterfrågan från varje bransch. Som marknadsledare fortsätter Fristads Kansas att behålla höga krav på kvalitet, komfort, innovation och service inom arbetsbranschen.

  fristads finns inget ersättare för hårt arbete. Det gäller för dig som professionell och för oss som din partner. Oavsett hur svårt du trycker, högt du klättrar eller långt du går - din ambition gör hela skillnaden. Vårt uppdrag är att utrusta dig för alla möjliga utmaningar framåt, så att du kan sikta högre och vara ditt bästa. Fristads kansas är med i det här tillsammans. Vad behöver du från din arbetskläder för att kunna utföra ditt bästa? Vår produktguide kommer att ta dig igenom våra och hjälpa dig att hitta rätt kläder. Baserat på erfarenhet och feedback från de människor som bär våra produkter har Fristads kansas skapat Fristads. Ett urval av rekommenderade stilar som Fristads förvarar stora lager för att säkerställa att produkterna är tillgängliga hela tiden.

  Fristads byxor

  Trots att vi strävar efter att ständigt förbättra, förlorar Fristads aldrig vårt arv. Fristads återförsäljare är viktigt och med ett stort nätverk av återförsäljare kommer det alltid att finnas en lokal i närheten av dig. Fristads kansas upprätthåller de högsta möjliga normerna om arbetsförhållanden och arbetstagarnas rättigheter.

  Vid design av arbetskläder Fristads arbetskläder rea på dig och din kropp såväl som miljön där du kan hitta dig själv. Fristads designar funktionellt arbetskläder så att du kan utföra ditt bästa i alla situationer och på alla platser. Oavsett om du behöver hålla dig varm, torr, cool eller skyddad mot kemikalier, smält metall eller elektriska faror, lägger Fristads alltid din säkerhet först. Med våra kläder kan du vara säker på att du har det bästa skyddet enligt europeiska normer. Fristads gör vårt bästa, så du kan göra det bättre.

  UTVECKLAS FÖR KVINNOR. FRISTADS KVALITETSFAKTA

  Som professionell vill du göra så gott som möjligt. På Fristads vill fristads arbetskläder hjälpa dig genom att hålla dig bekväm oavsett situationen. När du designar arbetskläder för att öka prestanda, undersöker Fristads återförsäljare allting till minsta detalj. Fristads kansas arbetar endast med de bästa leverantörerna och använder endast material som Fristads återförsäljare vet fungerar i alla väder och situationer. I vårt eget ackrediterade laboratorium vid vårt huvudkontor i Borås, Sverige, tester Fristads och kontrollerar de fysikaliska egenskaperna hos råvarorna och färdiga plagg. Slitstyrka, motstånd, piller, rivhållfasthet, draghållfasthet, färgfasthet och förändring är bara några av de många tester som utförs för att säkerställa att Fristads alltid levererar högsta kvalitet.

  Internationell framgång kommer med skyldigheter, och Fristads omfamnar dem alla med ett omfattande program för hållbarhet och företagsansvar. Från våra anställdas arbetsvillkor och våra leverantörers krav - till vårt engagemang för mänskliga rättigheter och miljöfrågor på global nivå. Vårt arbete med hållbarhet bygger på de 10 huvudmännen i FN: s Global Compact som ligger till grund för vår uppförandekod.

  • Fristads återförsäljare
  • Fristads hängselbyxor
  • Fristads dam
  • Fristads vinterjacka
  • Fristads arbetskläder rea
  fristads köp online Fristads

Fristads

1 till 25 av totalt 446

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5