• Fristads

  Fristads

  Fristad med erfarenhet från mer än 90 år i branschen erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt.

   

   

   

   

   

  Fristads

  Fristads Kansas strategi bygger på en passion för de yrkesverksamma och de kläder de behöver. Miljontals människor bär våra kläder varje dag. Fristads tror att vi genom att förstå villkoren för de arbetande yrkesverksamma kan bidra till deras prestanda, säkerhet och välbefinnande genom att klä dem i enlighet med vilket jobb de har till hands.

  Fristadshar en omfattande produktionslinje som möjliggör kostnadseffektivitet tillsammans med en hög servicenivå och det breda nätverket gör det möjligt att få omfattande räckvidd över hela världen och för oss att erbjuda skräddarsydda arbetskläder som passar efterfrågan från varje bransch. Som marknadsledare fortsätter Fristads Kansas att behålla höga krav på kvalitet, komfort, innovation och service inom arbetsbranschen.

  Historien bakom Fristads börjar på 1925 när John Magnuson inledde ett samarbete. John Magnuson var under tiden på University, och genom sin karriärkarriär försökte han söka nya sätt att utveckla sitt lag. var en begåvad medeltida löpare från, är en tillverkare av arbetskläder för bygg & anläggning, industri och livsmedelsbranschen.

  Företaget, som blev Fristads, beredde istället för att lansera en samling arbetskläder, som skulle ha det nya märket designat. Den första arbetskläder som kom till att ha Swoosh var fristads arbetskläder rea, släppt sommaren . Nästa år i februari introducerades den första klädlektionen inför Fristads jobbat med många av våra svenska som en stor del av vår produktutveckling och det är fortfarande en viktig del för oss för att kunna vara säkra på att vi levererar en topp produkt. Kvalitet, hållbarhet (Både produkt och miljö) och service.

  Namnet Fristads kommer från den Fristads är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. officiellt ändrat namn 1972 och hela företaget kom då för att kalla Fristads. Fristads har sedan länge varit starkt associerad med varumärket fristads kläder och sedan 1988 med Fristads slogan "fristads byxor" Vi erbjuder slitstarka och funktionella yrkeskläder till hantverkare.

  1980 hade Fristads växt så mycket att Varselkläder hade en andel på 50% av den amerikanska Varselkläder. Fristads fortsatte att växa och i oktober 1982 uppträdde den första tv-reklamfilmen på nationell tv i samband . Fristads skrev ett stort Fristads varselkläder i mitten av 80-talet med fristads hängselbyxor. Fristads lanserade sedan Fristads är fortfarande specialiserat.

  Många av världens främsta snickarbyxor använder Fristads. Det bekräftar Fristads erkända kvalitet, funktionalitet och design, vilket i årtionden har varit mycket uppskattat och populärt. Inte bara hantverkare har samarbetat med Fristads, men världsberömda artister använder även Fristads produkter. En imponerande lista över några av världens hantverkare som använder Fristads.

  Fristads återförsäljare

  fristads finns inget ersättare för hårt arbete. Det gäller för dig som professionell och för oss som din partner. Oavsett hur svårt du trycker, högt du klättrar eller långt du går - din ambition gör hela skillnaden. Vårt uppdrag är att utrusta dig för alla möjliga utmaningar framåt, så att du kan sikta högre och vara ditt bästa. Fristads kansas är med i det här tillsammans. Vad behöver du från din arbetskläder för att kunna utföra ditt bästa? Vår produktguide kommer att ta dig igenom våra och hjälpa dig att hitta rätt kläder. Baserat på erfarenhet och feedback från de människor som bär våra produkter har Fristads kansas skapat Fristads. Ett urval av rekommenderade stilar som Fristads förvarar stora lager för att säkerställa att produkterna är tillgängliga hela tiden.

  Fristads byxor

  Trots att vi strävar efter att ständigt förbättra, förlorar Fristads aldrig vårt arv. Fristads återförsäljare är viktigt och med ett stort nätverk av återförsäljare kommer det alltid att finnas en lokal i närheten av dig. Fristads kansas upprätthåller de högsta möjliga normerna om arbetsförhållanden och arbetstagarnas rättigheter.

  Vid design av arbetskläder Fristads arbetskläder rea på dig och din kropp såväl som miljön där du kan hitta dig själv. Fristads designar funktionellt arbetskläder så att du kan utföra ditt bästa i alla situationer och på alla platser. Oavsett om du behöver hålla dig varm, torr, cool eller skyddad mot kemikalier, smält metall eller elektriska faror, lägger Fristads alltid din säkerhet först. Med våra kläder kan du vara säker på att du har det bästa skyddet enligt europeiska normer. Fristads gör vårt bästa, så du kan göra det bättre.

  UTVECKLAS FÖR KVINNOR. FRISTADS KVALITETSFAKTA

  Som professionell vill du göra så gott som möjligt. På Fristads vill fristads arbetskläder hjälpa dig genom att hålla dig bekväm oavsett situationen. När du designar arbetskläder för att öka prestanda, undersöker Fristads återförsäljare allting till minsta detalj. Fristads kansas arbetar endast med de bästa leverantörerna och använder endast material som Fristads återförsäljare vet fungerar i alla väder och situationer. I vårt eget ackrediterade laboratorium vid vårt huvudkontor i Borås, Sverige, tester Fristads och kontrollerar de fysikaliska egenskaperna hos råvarorna och färdiga plagg. Slitstyrka, motstånd, piller, rivhållfasthet, draghållfasthet, färgfasthet och förändring är bara några av de många tester som utförs för att säkerställa att Fristads alltid levererar högsta kvalitet.

  Internationell framgång kommer med skyldigheter, och Fristads omfamnar dem alla med ett omfattande program för hållbarhet och företagsansvar. Från våra anställdas arbetsvillkor och våra leverantörers krav - till vårt engagemang för mänskliga rättigheter och miljöfrågor på global nivå. Vårt arbete med hållbarhet bygger på de 10 huvudmännen i FN: s Global Compact som ligger till grund för vår uppförandekod.

  • Fristads återförsäljare
  • Fristads hängselbyxor
  • Fristads dam
  • Fristads vinterjacka
  • Fristads arbetskläder rea
  fristads Fristads

Fristads

1 till 25 av totalt 567

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5