• Hotell & Restaurang

  Hotell & Restaurang

  Inom hotell och restaurang som kräver hög kvalitet är det viktigt att kläderna underlättar arbetet. Vi erbjuder snygga och pålitliga kollektioner för stressiga dagar, med något för alla, där de gemensamma nämnarna för plaggen är pålitlighet, bekvämlighet och funktionalitet.

   

   

   

   

   

  Kockkläder och restaurang kläder

  Kockkläder inom hotell- och restaurang kan vara krävande och därför måste plaggen också vara slitstarka. Anställda byter ofta sina kläder och plaggen tvättas om och om igen i höga temperaturer. De hotell- och restaurangkläder vi säljer är sydda i slitstarkt material och är välanpassade till den utmanande vardagen. Bland våra kökskläder hittar du flera kläds typer: serveringskläder, byxor, mössor och förkläden. Plaggen har genomtänkta detaljer för att underlätta det tuffa jobbet: kockkläder och restaurang kläder plagg, kockkläder knappar, möjlighet att fästa axelklaffar på kockkläder, bystsnitt för kvinnor, inner-, sid- penn- och kängurufickor samt rörelseveck eller slits. En del modeller har resår som gör att de passar flera storlekar. Dessutom återfinns några av våra plagg i ekologisk bomull. Då personalen uppskattar kökskläder som sitter bekvämt, säljer vi funktionella plagg som är utformade med bra passform.

  För att den anställde ska känna sig snygg på jobbet erbjuder vi våra hotell- och kökskläder med attraktivt snitt i skiftande färger, stilar och storlekar som klär både stora som små kroppsformer. Vare sig ni vill framhålla ett klassiskt utseende på er arbetsplats eller om ni har en tillåtande inställning till stilfulla omtolkningar av yrkesrollen, hoppas vi kunna tillgodose era behov. Att beställa rätt kläder är en bra investering. Välkommen att handla hotell- och restaurangkläder hos oss! Våra kläder skickas 1-5 dagar från det att ni gjort beställningen.

  Kockkläder, kökskläder Sveriges mest talangfulla och prisbelönta kockar är några exempel restaurangkläder, serveringskläder, hotellkläder är benämningar för arbetskläder inom hotell och restaurang. även till billiga REA hjälper dig att på ett smidigt sätt hitta hotell- och kökskläder av hög kvalité till rätt pris. I kökskläder kollektioner blandas klassiska modeller med mode. Gemensamma nämnare är funktionalitet och hållbarhet. Vi skickar gärna prover på våra plagg så att ni enkelt kan plagg håller tillbaka stöttat och sponsrat Sveriges alltid i längden.

  Är du osäker på vilka plagg som passar bäst i din verksamhet?Ett elegant utseende som också är funktionellt: arbetskläder till köket och kall skänk gör det möjligt. Högkvalitativa material och genomtänkta detaljer förklarar det tuffa arbetet i köket. Kockens rockar i den finaste bomullsblandningen är mjuka mot huden, är lätta att tvätta samtidigt som de håller formen länge behåller sin form och klara färger, även efter intensiv användning. Dessutom kan en stor del av våra kökskläder tvättas vid 95 ° C, vilket måste göra dem extra fräscha.

  kockkläder Kockkläder

Hotell & Restaurang

1 till 25 av totalt 288

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5