• Hotell & Restaurang

  Hotell & Restaurang

  Inom hotell och restaurang som kräver hög kvalitet är det viktigt att kläderna underlättar arbetet. Vi erbjuder snygga och pålitliga kollektioner för stressiga dagar, med något för alla, där de gemensamma nämnarna för plaggen är pålitlighet, bekvämlighet och funktionalitet.

   

   

   

   

   

  Kockkläder, restaurang kläder för kök

  Arbetsförhållandena inom hotell- och restaurang kan vara krävande och därför måste plaggen också vara slitstarka. Anställda byter ofta sina kläder och plaggen tvättas om och om igen i höga temperaturer. De hotell- och restaurangkläder vi säljer är sydda i slitstarkt material och är välanpassade till den utmanande vardagen. Bland våra kökskläder hittar du flera klädstyper: jackor, kockkläder, skjortor, serveringskläder, byxor, mössor och förkläden. Plaggen har genomtänkta detaljer för att underlätta det tuffa jobbet: dubbleknäppta plagg, magnlingsbara knappar, möjlighet att fästa axelklaffar på kockkläder, bystsnitt för kvinnor, inner-, sid- penn- och kängurufickor samt rörelseveck eller slits i rockar, skjortor och förkläden. En del modeller har resår som gör att de passar flera storlekar. Dessutom återfinns några av våra plagg i ekologisk bomull. Då personalen uppskattar kökskläder som sitter bekvämt, säljer vi funktionella plagg som är utformade med bra passform.

  För att den anställde ska känna sig snygg på jobbet erbjuder vi våra hotell- och kökskläder med attraktivt snitt i skiftande färger, stilar och storlekar som klär både stora som små kroppsformer. Vare sig ni vill framhålla ett klassiskt utseende på er arbetsplats eller om ni har en tillåtande inställning till stilfulla omtolkningar av yrkesrollen, hoppas vi kunna tillgodose era behov. Att beställa rätt kläder är en bra investering. Välkommen att handla hotell- och restaurangkläder hos oss! Våra kläder skickas 1-5 dagar från det att ni gjort beställningen.

  Kockkläder, kökskläder, restaurangkläder, serveringskläder, hotellkläder är benämningar för arbetskläder inom hotell och restaurang. Arbetskläder A&O hjälper dig att på ett smidigt sätt hitta hotell- och kökskläder av hög kvalité till rätt pris.

  kockkläder Kockkläder

Hotell & Restaurang

1 till 25 av totalt 367

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5