• Blåkläder

  Blåkläder

  Blåkläder målsättning ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, snygg och trygg, inifrån och ut. Blåkäder är de enda som ger livstidsgaranti på sömmarna I samtliga plagg.

   

   

   

   

   

  Blåkläder hos Blåkläder återförsäljare

  BLÅKLÄDER, som är ett företag inom yrkeskläder, utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Huvudkontor och produktutveckling finns i Svenljunga. Blåkläder är ett företag inom yrkeskläder som utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Huvudkontor och produktutveckling finns i Svenljunga.

  Blåkläder producerar arbetskläder för alla de som bygger och utvecklar samhället för framtiden. För att ge morgondagen de bästa förutsättningarna krävs mod, vilja, uppfinningsrikedom samt en vilja att ta ansvar. Vi ser arbetskläder som verktyg att göra ett bättre och säkrare jobb och vet att kvalité lönar sig, särskilt om sömmarna håller en hel livstid. Därför ger vi som enda tillverkare av arbetskläder livstids garanti på sömmarna i många av våra plagg. Rätt tvätt, skötsel och förvaring av dina arbetskläder, är viktigt för plaggens hållbarhet, funktion och bibehållen komfort. Detta är även en förutsättning för att olika säkerhetsfunktioner för plaggen ska kunna garanteras. Till exempel kan ett varselplagg som är smutsigt, reflektera ljus sämre. Här följer några tvättoch skötselråd.

  GUIDE FÖR BLÅKLÄDER HANTVERKSBYXOR MED SPIKFICKOR

  Beroende på vilket yrke du har och i vilken miljö du vistas i ställer du olika krav på dina arbetsplagg. På Blåkläder drivs vi av att skapa yrkeskläder som uppfyller alla dina krav och maximerar din arbetsinsats. Ett arbetsplagg ska ha bra slitstyrka och funktionalitet men också snygg design dam och bekvämlighet. För att underlätta ditt val av blåkläder arbetsbyxor får du här den hjälp på vägen du behöver. På en skala från 1-7 beskriver byxans slitstyrka, funktionalitet och komfort. Återförsäljare kompromissar inte med kvalitén, så varför ska du?

  Blåkläder byxor

  Utrusta dig rätt i varsel. Blåkläders ergonomiska varselkläder fungerar både för inomhus- och utomhusjobb där du måste synas bra. Plaggen är tillverkade i material av hög kvalitét för att garantera bibehållen säkerhetsnivå, tvätt efter tvätt. Blåkläder återförsäljare har lagt stor omsorg på detaljerna t.ex. breda refexlösningar även på axlarna gör att du syns från alla håll, även ovanifrån samt när du böjer dig ner. Upptäck våra smarta ficklösningar som håller dina viktigaste verktyg inom räckhåll. Vår varselkollektion tillhör branschens bredaste, både i antal modeller och i färgkombinationer. Vårt senast tillägg är röd varsel.

  UTVECKLAS FÖR KVINNOR. BLÅKLÄDER KVALITETSFAKTA

  Blåkläders kunder är yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Företaget är ett av Sveriges största producenter av arbetskläder inom segmentet tyngre arbetskläder som ständigt växer tack vare trogna kunder som inte ser någon anledning att byta producent. Varje år tillverkas cirka två miljoner plagg vid Blåkläders fabriker.Blåkläder är med sina 14 egna dotterbolag i Europa och USA, en av marknadens största aktörer inom arbetskläder återförsäljare.

  Personlig skyddsutrustning är utrustning som skyddar bäraren mot en eller flera Blåkläders nya katalog har precis kommit ut. För att sälja personlig skyddsutrustning inom EU är man skyldig att följa direktiv 89/686/EG, vilket är det europeiska direktivet som reglerar PPE produkter. Direktivet reglerar krav gällande funktion, märkning, teknisk dokumentation och CE-märkningsprocessen. Personlig skyddsutrustning delas, i enlighet med direktivet, in i tre kategorier:

  • blåkläder återförsäljare
  • blåkläder byxor
  • blåkläder jm
  • blåkläder dam
  • blåkläder x1500
  • blåkläder x1900
  blåkläder köp online Blåkläder

Blåkläder

1 till 25 av totalt 954

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5