• L.Brador

  L.Brador

  L.Brador utmanar traditionella arbetskläder genom att hela tiden utveckla nya innovationer och smarta lösningar för din arbetsdag.

   

   

   

   

   

  l brador återförsäljare

  L.Brador börjar från L Brador, Sverige. Sedan 2003 har vi utvecklat för proffs med höga krav på komfort, l brador återförsäljare och kvalitet. Vi utvecklar produkter som tål det hårda skandinaviska klimatet, arbetskläder som fungerar korrekt. Och naturligtvis ser vi till att de också ser bra ut.

  Kall, snö och isiga vindar. Vår nya kollektion av vinterjackor är utvecklad här i det nordiska klimatet. Använd vår vinterkunskap för att hålla dig varm och bekväm på jobbet. Hitta rätt jacka här.

  L.Brador utmanar traditionella arbetskläder genom att ständigt utveckla nya innovatörer och smarta lösningar för din arbetsdag. Vi samarbetar nära med våra kunder för att säkerställa att de får rätt komfort, funktion och kvalitet för att hantera sin arbetsdag. Endast genom att lyssna på dem som hämtar verktyg varje dag kan vi vara säkra på att leverera arbetskläder i världsklass.


  l.brador 104pb lanserade vi världens första l brador återförsäljare på marknaden. Vi hade länge försökt skapa de mest bekväma l brador arbetsbyxor, och när vi upptäckte l brador återförsäljare fick vi vår -upplevelse. Även om det ger kunden en trevligare arbetsdag är den också mer hållbar än traditionell Panama-väv. Det är helt enkelt anpassat för att arbeta i den miljö som våra professionella hantverkare arbetar i vardagen.När vi utvecklar produkter letar vi alltid efter de l.brador vinterjacka materialen på marknaden. Vi förstår att våra arbetskläder testas varje dag, l.brador 1050pb dagar om året, av professionella hantverkare. Endast genom att samarbeta med leverantörer som 3M, Cordura, Dupont, kan vi garantera att produkterna hålls hela vägen. Det gör ditt jobb enklare och du kan vara säker på att använda produkter som faktiskt fungerar.

  l brador återförsäljare l brador

L.Brador

Inga produkter – än!

Vi jobbar på att lägga till produkter i denna kategori. Även om produkter inte listas här på hemsidan än kan vi erbjuda dem,
så bläddra gärna i våra producenters kataloger efter det du söker och kontakta oss!