• Elten

  Elten

  Tysk grundlighet i snygg förpackning sedan 1910! Innovativa skyddsskor, särskilt lämpade för företag som arbetar med ömtåliga elektroniska komponenter. Välj bland supermoderna modeller med snygg design eller mer traditionella med fokus på enkel funktionalitet.

   

   

   

   

   

  ELTEN skyddskor

  Tradition och framsteg är grunden för ELTEN GmbH, som har tillverkat skor i Lower Rhine-regionen i mer än 100 år. Företaget grundades 1910 i ELTENs på Nedre Rhen, och idag är familjeföretaget en av Europas ledande tillverkare av säkerhetsskor. ELTEN hanteras nu i fjärde generationen, av kusinerna Heiner och Jörg van Elten. Företaget har byggt upp sitt rykte genom högsta kvalitet och innovativa tekniker för fotskydd. Samarbeten med ledande vetenskapliga institutioner och användning av toppmoderna ELTENs har också bidragit till detta innehåll.

  MATURED VET-NU OCH KONSTANT YTTERLIGARE UTVECKLING

  Några av ELTENs 280 anställda har varit förknippade med företaget i generationer. Därför kvarstår bevisad know-how på plats. Fram till idag utförs säkerhetskläderna fortfarande på Nedre Rhen. ELTENs säkerhetsskor skickas från ELTENs till kunder i hela Tyskland och resten av världen. Allt på ett ögonblick: SÄKERHET PÅ ARBETET, ELTENs Alla ELTEN-produkter är givetvis försedda med CE-märkning och är certifierade enligt EN ISO 20345. Denna skor anger kraven på skyddsskor i europeisk skala. Många säkerhetsskor tillverkad i tillverkas i Tyskland med läder som produceras helt under miljövänliga förhållanden. Och detta är i sin tur ett aktivt bidrag till minskningen av koldioxidutsläppen. I detta sammanhang samarbetar ELTEN med den enda läderfabriken som fortfarande solar i Tyskland. ELTEN läder av hög kvalitet är tillverkat av lokala och nederländska nötkreatur, med en tydligt minskad mängd kemikalier - vilket skyddar miljön och bärarens hälsa. ELTEN fokuserar på människor. Ett innovativt koncept för enkla och säkra ortopediska modifieringar av många modeller samtidigt som de tyska DGUV 112-191 reglerna följer denna princip lika mycket som semi-ortopediska ELTEN som erbjuder lindring av olika bågar på foten. Och intensivt ELTEN samråd är givetvis också en del av tjänsten. ELTEN breddar ytterligare: Som ett resultat av att förvärva den angränsande skor ELTEN 2011 kunde ELTEN skapa ytterligare kapacitet, bland annat nya seminarier och konferenslokaler med toppmoderna för kunder och partners. Genom ELTEN Academy har företaget skapat en omfattande utbildningsanläggning - från grundläggande kunskaper om säkerhetsskor via evenemang till försäljningsstuderande till vetenskapliga föreläsningar om nuvarande innovationer.FORSKNING OCH INNOVATION För att ytterligare förbättra bärkomforten och fotsäkerheten har företaget satsat intensivt på forskning och utveckling under många år och fortsätter att arbeta tillsammans med experter och forskare. Detta har resulterat i banbrytande tekniska nyheter och nya skoserier för ännu mer säkerhet och komfort på jobbet. Elten Elten

Elten

1 till 25 av totalt 29

Sida:
 1. 1
 2. 2