• Dunderdon

  Dunderdon

  Dunderdon har sömlöst integrerat form och funktion i sina kläder och varje enskild produkt har ett syfte, oavsett om du jobbar på verkstadsgolvet eller med hightech.

   

   

   

   

   

  Dunderdon billigt hos Dunderdon återförsäljare

  Dunderdon Sveriges mest innovativa arbetskläder företag. Grundat av snickaren har uppdraget i Dunderdon alltid varit att skapa kläder för hantverkare som uppskattar överlägsen konstruktion och smart design. Första skapelse var en rad byxor med enhetlig passform men designad med olika stilistiska höjdpunkter. Resultatet av denna inledande lösning var kläder som var individualistiska och distinkta men också tydligt del av en släkt familj. Genom att möta kraven från en mängd olika arbetsplatser, blev tidiga Dunderdon-byxor snabbt standarden för Sveriges många hantverkare, byggare och hantverkare. Efter en framgångsrik lansering fortsatte Per-Ivan att utforma en fullständig samling kläder för arbetande män och kvinnor. Dunderdon har alltid drivits av en vision om att det inte skulle finnas några påfyllningskonstruktioner i Dunderdon-linjen, att varje produkt skulle ha en anledning att vara och skulle tillfredsställa specifika behov. Detta är fortfarande en vägledande credo idag. Dunderdon från början, oavsett om den är utformad för en professionell med blå krage eller en kreativ utan krage, har varje klädartikel skapats med ett syfte och har sömlöst integrerat både form och funktion. Idag distribuerar Dunderdon sin breda sortiment av produkter över hela världen och tillverkar ett komplett sortiment av byxor, ytterkläder, stickor, skjortor och accessoarer. Varje Dunderdon-produkt är skräddarsydd efter kraven i modernt arbete och innehåller de sammankopplade koncepten om användbarhet, mode och stil. Dunderdon-kläder inspirerar och möjliggör oavsett demografi. Företaget fortsätter att producera arbetskläder som inte är bundna av handel eller miljö. I slutändan måste varje Dunderdon-produkt matcha Per-Ians övergripande designfilosofi: ”Ärliga, enkla mönster är tidlösa. Våra produkter ska representera det högsta hantverket och innovationen, utan att kompromissa med passform och stil. Vi respekterar det förflutna, men litar inte på det. ” Dunderdon Dunderdon tröja På Dunderdon tror vi att formen bör följa funktionen. Därför ser vi till att det finns ett äkta syfte för varje plagg vi producerar och tillfredsställer verkliga behov med överlägsen konstruktion och smart design. Sedan starten har vi varit stolta över att hålla Dunderdon-linjen fri från påfyllnadsdesign och därmed leva upp till vår filosofi att produkten gör varumärket. Varje Dunderdon-produkt är skräddarsydd efter kraven i modernt arbete. Vi tillverkar arbetskläder som låter dig dyka upp som dig själv, inte som uniform. För yrkesmän med blått krage såväl som reklamartiklar skapas varje plagg med ett syfte. För att få dig att må bra, både på jobbet och på väg dit.

Dunderdon

Inga produkter – än!

Vi jobbar på att lägga till produkter i denna kategori. Även om produkter inte listas här på hemsidan än kan vi erbjuda dem,
så bläddra gärna i våra producenters kataloger efter det du söker och kontakta oss!